Min hverdag

Daglig træning:

Jeg får daglig motion flere gange om dagen, hvor jeg bliver aktiveret med leg – kast med pind og tilbagerapportering og leg med bold – og løbeture i beskyttede områder uden snor, hvor jeg rigtig kan boltre mig og bruge min krop og muskler!

Gåture:

Jeg går ture dagligt flere gange om dagen, hvor jeg forretter mit toilette, både madfar og madmor går med mig. Det er oftest madfar der går om eftermiddagen og aftenen! De har en hvid plastikpose med, hvor de opsamler det faste og ligger det i den nærmeste skraldespand.
Jeg kommer rundt i hele Ansager By og langs åbredden og i plantagen syd for Ansager. Her får jeg lov til at løbe i lang snor og lugte til alt det jeg møder. Det skærper min appetit på livet!

Kontakt træning:

Vi træner med kontakt og lydighed, hvopr de med øjenkontakt forsøger at fastholde mig, så jeg ikke jeg ikke hidser mig op overfor andre hunde! Det lykkes stadig ikke altid, da jeg er meget kontaktsøgende og legesyg. Jo større den anden hund er – jo mere skælder jeg ud! Men jeg er blevet meget bedre til at komme når der bliver kaldt!

Lydighedstræning:

Teorien beskriver flere aspekter i denne træning. Lineføring, stå, dæk, kom, bliv, vent, stop,gå bagerst og så videre! Det ligger ikke rigtig til mig, da jeg er møgforkælet og legesyg! Min mine ejere, siger at det må de gøre noget ved!
Baggrunden jeg skal lære det, er at mine ejere skal kunne stoppe mig inden jeg kommer galt af sted, eller at jeg kan omgås min familie og andre hunde, uden at være til gene!

For sjov:

Jeg elsker at blive “fanget” af mine legekammerater, at lede efter bolde, pinde, grave i muldhvarpeskud, løbe efter katte og fugle.Lege i sofaen med bolde, dukker og kødben!

Du kan finde min gamle webside her………

Den første tid:
(August 2006) Jeg har ikke boet her så længe endnu på det tidspunkt billederne er taget, så jeg tisser stadig lidt af glæde, når der kommer nye folk i huset.