Vigtigt

Forsikring af hunde

  • Hundeansvarsforsikring er lovpligtig og dækker, hvis hunden gør skade på andre mennesker eller deres ting. Forsikringen dækker ikke, hvis hunden gør skade på dig eller dine ting.
  • Sygeforsikring dækker behandling, hvis hunden bliver syg eller kommer til skade. Hos flere forsikringsselskaber er det også muligt at tegne tillægsforsikring og få dækket udgifter tiol receptpligtig medicin og genoptræning.
  • Livsforsikring dækker, hvis hunden dør eller må aflives på grund af alvorlig sygdom eller skade i en al for ung alder.
  • Andre forsikringer: nogle selskaber tilbyder mere specialiserede forsikringer som for eksempel avlsforsikring, brugshunde forsikring, skjulte fejl forsikring, flokforsikring med mere.

Har du ikke den lovpligtige hundeforsikring skal du selv til lommerne for at erstatte hundens skader.  Det kan nemt løbe og i mange hundrede tusinder kroner med ting og personskader.

Disse oplysninger gives med forbehold for fejl og mangler, derfor er det et krav du taler med dit forsikringsselskab og din hundeforsikring.

Værd at vide om julen……

Indlæggene er sakset fra “Pudelnyt” nr. 5  – 2015 Årgang 49.

hundens_jul_b


 

hundens_jul


 

Pas på dine potteplanter, de kan være giftige…….

hundens_jul_a